Even voorstellen:
Peter Mol 49 jaar en woonachtig in Rozenburg met mijn vrouw en drie kinderen.

Ben eigenlijk nog maar pas, (begin 2007)aan het fotograferen geslagen. Had eerst een fuji finepix s6500fd 28-300m gekocht. Eerst maar eens kijken of ik het echt leuk blijf vinden. Moet nog heel veel leren dus plaatste ik mijn foto's op de website van Zoom. Na een tijdje kreeg ik al aardig wat reakties en leerde veel van de verschillende opmerkingen en tips.
Eigenlijk raakte ik langzaam verslaafd aan fotografie. In sept 2007 kocht ik mijn eerste spiegelreflex en wel de Canon 30D + kitlens. Nu werd het pas echt leuk. Nadat ik een keer met een collega (Gerard Diepenveen)  op stap was geweest werd de verslaving heftig. Hij had namelijk een echte macrolens en toverde de mooiste insecten op zijn beeldscherm. In oktober kocht ik  een macrolens en was er direct helemaal gek mee. Wat zien die insecten er toch mooi en stoer uit. Echt genieten als dat uit je fototoestel tevoorschijn komt. En het is natuurlijk pure ontspanning. Toch zal het sommige mensen wel eens vreemd overkomen als je half in de bosjes of langs de slootkant op je buik ligt. Nadat de beestjes waren verdwenen gingen we over op nachtfotografie en maakten we de botlek onveillig.
Nu ruim een jaar later (sept 2008) heb ik mijn eigen website om zo mijn foto's te kunnen laten zien. Inmiddels mijn 30D ingeruild voor de 40D + 17-85 mm IS lens. Voor de macro's heb ik later ook nog tussenringen gekocht en een 1.4x teleconverter zodat ik nu zelfs een luis prima in beeld kan brengen .Heb nu al een hele uitrusting bij elkaar. Ben nog steeds actief op Zoom en ga zelf wel eens met medezoomers op stap, reuze gezellig en leerzaam. En ook deze website is tot stand gekomen met hulp van een mede Zoomer namelijk Henk Boekholt, bij de tab links zie je ook een verwijzing naar zijn site.
De tijd vliegt inmiddels 2012 en ben nog steeds gek op fotograferen. Inmiddels de 7D van Canon aangeschaft en ook de MP-E 65mm loeplens. Tot 5x vergroten, wat je dan allemaal kan laten zien is heel bijzonder. De kleinste insecten (1mm) zien er dan groot uit. Kijk maar eens bij macro/tabje micro.
Ik ben inmiddels ook van een echte leersite lid geworden.WFC Fotobeeld ,daar heb ik echt veel opgestoken.
.